Logo Tempotoets
Wat is Tempotoets
WHAT IS TEMPOTOETS?
Nog 100  te gaan
MY ACCOUNT
Heb je een vraag
DO YOU HAVE A QUESTION?
Voor docenten
for teachers
Make as many as possible in 1, 2, 3 or 4 minutes!
keersommen
deelsommen
optelsommen
aftelsommen
sommen door elkaar
kwadraatsommen
Breuken
hoofdrekenen
hoogste scores
Psss.... did you know that
2.043.596
tests have already been made here ?

Also try how good you are at mental arithmetic! Hoofdrekenen op hoofdrekenen.eu

Arithmetic without time? Go to leren-rekenen.nl Leer gratis rekenen op leren-rekenen.nl

Here you learn arithmetic error-free for FREE

 

Kies de Nederlandse versie

Share on Facebook

Privacyverklaring van tempotoets.nl

1. Identiteit. Tempotoets.nl is gemaakt door MISD. MISD is een internetbedrijf.

2. Doeleinden voor de verwerking van de persoonsgegevens.

  1. De enige informatie die we aan je vragen is je emailadres als je je wachtwoord van je account wilt opvragen. Het is dus niet nodig om je emailadres te geven maar zorg dan dat je je wachtwoord goed onthoudt want wij kunnen je dat niet meer sturen als je je wachtwoord vergeten bent. Je mag je echte naam gebruiken bij het inloggen maar je mag ook elke andere willekeurige naam gebruiken. De naam moet wel "netjes" zijn. Scheld- en vloekwoorden mogen dus niet!
  2. Jouw emailadres wordt nooit aan anderen gegeven.

3. Duur van de opslag. De verstrekte gegevens blijven bewaard in digitale vorm totdat je vraagt om verwijdering van de gegevens of als je je account 3 maanden niet hebt gebruikt.

4. Recht op inzage. Je mag altijd aan ons vragen welke informatie we van je hebben opgeslagen.

5. Recht van klagen. Uiteraard heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Maar wij hopen dat je bij eventuele klachten eerst ons even mailt.

6. De website is beveiligd met een SSL certificaat zodat de overdracht van gegevens versleuteld plaats vindt. Dat betekent dat iemand anders de informatie niet kan stelen.

7. De website is beveiligd met gebruikersnamen en wachtwoorden als je dat zelf wilt. Dan heb je dus een account aangemaakt. 

8. MISD houdt de software van de website technisch up-to-date in de voortdurende inspanning om inbreuk en mogelijke datalekken te voorkomen.

9. De website gebruikt cookies voor Google analytics en voor identificatie van de sessie met de website (weten dat iemand is ingelogd).
Ook maken we gebruik van Cookies van Google voor de advertenties. Zie ook de privacyverklaring en voorwaarden van Google